Wednesday, February 23, 2011

Contest Kami Pose Comey.. (^_^)v



toink toink toink!



As salam kawan-kawan..



 mlm ni rasa semangat je nk wat entry ni...this is my 2nd contest that i join.. nape ai semangat?? sbb ai rs berkobar-kobar nak menang hadiah contest ni... hehehhehehe... 








actually Contest Kami Pose Comey ni dianjurkan oleh Amni Yang Friendly + Comey (bukan mengampu tapi memang fakta).. antara syarat-syarat utama contest ni adalah seperti berikut (ayat skema) :-




  • taip entri khas pasal  contest ni..pastu letak banner dlm entri yg dh siap ditulis tu.. eh eh.. jgn lupa letak banner kat sidebar gak tau.. dan link kan ke blog Amni Yang Friendly + Comey... senang je kan..?? 



  • gambar yg hantar tu mestilah hak milik mutlak kita..dalam gambar tu wajib da muka PESERTA bersama KAWAN-KAWAN.. pose la ikut sesukahatimu..janji comey ye kawan-kawan.. 



  • Buat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni.. CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...





  • tag contest kepada 4 rakan blogger..

  • tarih tutup : 25 Feb 2011..


senang je kan..??xpelu angkat buntut dr kerusi pun nak join contest ni sebab anda cuma perlu tekun mengadap laptop@pc menulis entri psl contest ni sambil2 menyelongkar gambar2 yg comey.. (putus nafas baca ayat ni)



nak tau pe hadiah contest ni..?? 


jeng jeng jeng...






Apple iphone..

or


RM100 +TOPUP 50...




wowwwwwwwwww... iphone tu wey..! (sebab tu ai semangat nak join..hehehehe)... hadiah ni kalo menang pilih salah satu je, sama ada nak iphone or rm!00 + topup rm50..
 


gambar yang ai akan pertaruhkan dlm contest ni...tadaaa.!!!






with my BFF since high school.. time ni nak order makanan, tapi b4 order kami wajib posing dulu.. (^_^)v




ehem ehem...(test suara jap)



SAYA JOIN CONTEST NI SEBAB SAYA DAH ADDICTED KAT CONTEST..! (^_^)



before ai bersurai, ai nak tag 4 org kawan blogger utk join contest ni..








JOM SAMA-SAMA JOIN CONTEST NI..!





p/s: agak2 kalo ai menang, yg mn satu yg ai akan pilih..??heeeeeee (^_^)


2 comments:

amny.. said...

thnx join..

best of luck k..;)

NieNie Fateen said...

sama2.. tq amni.. ;)

Wednesday, February 23, 2011

Contest Kami Pose Comey.. (^_^)v



toink toink toink!



As salam kawan-kawan..



 mlm ni rasa semangat je nk wat entry ni...this is my 2nd contest that i join.. nape ai semangat?? sbb ai rs berkobar-kobar nak menang hadiah contest ni... hehehhehehe... 








actually Contest Kami Pose Comey ni dianjurkan oleh Amni Yang Friendly + Comey (bukan mengampu tapi memang fakta).. antara syarat-syarat utama contest ni adalah seperti berikut (ayat skema) :-




  • taip entri khas pasal  contest ni..pastu letak banner dlm entri yg dh siap ditulis tu.. eh eh.. jgn lupa letak banner kat sidebar gak tau.. dan link kan ke blog Amni Yang Friendly + Comey... senang je kan..?? 



  • gambar yg hantar tu mestilah hak milik mutlak kita..dalam gambar tu wajib da muka PESERTA bersama KAWAN-KAWAN.. pose la ikut sesukahatimu..janji comey ye kawan-kawan.. 



  • Buat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni.. CONTOH:::saya join sebab suka_suki jee...





  • tag contest kepada 4 rakan blogger..

  • tarih tutup : 25 Feb 2011..


senang je kan..??xpelu angkat buntut dr kerusi pun nak join contest ni sebab anda cuma perlu tekun mengadap laptop@pc menulis entri psl contest ni sambil2 menyelongkar gambar2 yg comey.. (putus nafas baca ayat ni)



nak tau pe hadiah contest ni..?? 


jeng jeng jeng...






Apple iphone..

or


RM100 +TOPUP 50...




wowwwwwwwwww... iphone tu wey..! (sebab tu ai semangat nak join..hehehehe)... hadiah ni kalo menang pilih salah satu je, sama ada nak iphone or rm!00 + topup rm50..
 


gambar yang ai akan pertaruhkan dlm contest ni...tadaaa.!!!






with my BFF since high school.. time ni nak order makanan, tapi b4 order kami wajib posing dulu.. (^_^)v




ehem ehem...(test suara jap)



SAYA JOIN CONTEST NI SEBAB SAYA DAH ADDICTED KAT CONTEST..! (^_^)



before ai bersurai, ai nak tag 4 org kawan blogger utk join contest ni..








JOM SAMA-SAMA JOIN CONTEST NI..!





p/s: agak2 kalo ai menang, yg mn satu yg ai akan pilih..??heeeeeee (^_^)


2 comments:

amny.. said...

thnx join..

best of luck k..;)

NieNie Fateen said...

sama2.. tq amni.. ;)