Thursday, March 3, 2011

Contest JANGAN PANDANG CAMERA..




arini rasa sangat blur... oleh kerana arini ai sangat blur, ai pun join contest.. (tau xd kaitan pun dgn ke-blur-an ai)







kali ni nak join contest CONTEST JANGAN PANDANG CAMERA... sape2 yg nak join, sila la join... syarat-syarat contest ni simple je..




  1. msti jadi follower tuan penganjur contest Jangan Pandang Camera
  2. buat entry dgn tajuk contest... of course la  Contest Jangan Pandang Camera
  3. gambar yang dipertandingkan mesti da 1 je, xleh lebih..xkesah r gamba single ke,double ke, janji gambar tu JANGAN PANDANG CAMERA.. eh..jgn lupa letak banner atas entry ni..and link kan terus ke entry contest ni ye kawan2...
  4. letak banner contest ni kat sidebar...
  5. tag kawan2 supaya join contest ni... paling kurang 3 org...lebih lg bagus.. ;P
  6. last but not least, jangan lupa tinggalkan link entry penyertaan dalam bahagian comment entry contest tu..


so untuk contest ni..ai akan meng-contest-kan gambar kat bawah ni...




gambar ni diambil time ai pg Pantai Santubong,Kuching... siyes...sgt rindu pantai............... T_T



anyway, before ai sambung baca novel,ai nak tag beberapa kawan blogger utk join skali dlm contest ni...











p/s: nak sambung tido la... zzzzzzzzzzzz

3 comments:

zaty luvlianncezzz said...

ok.tenxxx..t zati join kalo x bzy;)

NieNie Fateen said...

ok.. ;))

cik bihah said...

GUd luck dear =)

visit : www.kznabihah.com

Thursday, March 3, 2011

Contest JANGAN PANDANG CAMERA..




arini rasa sangat blur... oleh kerana arini ai sangat blur, ai pun join contest.. (tau xd kaitan pun dgn ke-blur-an ai)







kali ni nak join contest CONTEST JANGAN PANDANG CAMERA... sape2 yg nak join, sila la join... syarat-syarat contest ni simple je..




  1. msti jadi follower tuan penganjur contest Jangan Pandang Camera
  2. buat entry dgn tajuk contest... of course la  Contest Jangan Pandang Camera
  3. gambar yang dipertandingkan mesti da 1 je, xleh lebih..xkesah r gamba single ke,double ke, janji gambar tu JANGAN PANDANG CAMERA.. eh..jgn lupa letak banner atas entry ni..and link kan terus ke entry contest ni ye kawan2...
  4. letak banner contest ni kat sidebar...
  5. tag kawan2 supaya join contest ni... paling kurang 3 org...lebih lg bagus.. ;P
  6. last but not least, jangan lupa tinggalkan link entry penyertaan dalam bahagian comment entry contest tu..


so untuk contest ni..ai akan meng-contest-kan gambar kat bawah ni...




gambar ni diambil time ai pg Pantai Santubong,Kuching... siyes...sgt rindu pantai............... T_T



anyway, before ai sambung baca novel,ai nak tag beberapa kawan blogger utk join skali dlm contest ni...











p/s: nak sambung tido la... zzzzzzzzzzzz

3 comments:

zaty luvlianncezzz said...

ok.tenxxx..t zati join kalo x bzy;)

NieNie Fateen said...

ok.. ;))

cik bihah said...

GUd luck dear =)

visit : www.kznabihah.com